Home

 

Het gedeponeerde merk INSECTRON bestaat al meer dan 35 jaar en wordt door producent Berson UV Techniek in Nederland geproduceerd.

INSECTRON insectenvangers zijn speciaal ontworpen met gebruikmaking van de nieuwste technieken om een maximale prestatie te leveren in uw bedrijf en tevens een zeer lange levensduur te garanderen. Niet voor niets worden INSECTRON insectenvangers ook wel de ”Rolls-Royce”onder de insectenvangers genoemd.
Dit vertrouwen in ons merk kunt u onder andere terug vinden in onze uniek lange garantie periode van 8 jaar.

Ook zaken als KEMA keur op al onze modellen en zelfs een speciale ATEX gecertificeerde productlijn maken INSECTRON uniek in de wereld.
U kunt op de tabbladen van deze site een kijkje nemen in de wereld van INSECTRON insectenvangers of indien gewenst contact leggen met de distributeur bij u in de omgeving (verspreid door heel Europa).

Door ons contact formulier in te vullen met uw vragen nemen zij in uw eigen taal contact met u op. Onze distributeurs zijn allen zeer goed op de hoogte van onze producten en zullen al uw vragen kunnen beantwoorden en u uiteraard ook advies geven waar nodig. Auditerende instanties en wetgeving spelen een steeds grotere rol in de vraag waar, hoeveel en welke INSECTRON u nodig heeft. Ook hier zal uw INSECTRON distributeur graag helpen.

Insectron

insectron


INSECTRON | De Huufkes 23 | NL-5674 TL Nuenen | T: +31 40 2907777 | info@insectron.com
Webshop by www.trade-system.at